Jong & Ambitieus


BIM-Connected is een jong, ambitieus en gaaf bedrijf dat zich bezighoudt met informatie- en digitaliseringsvraagstukken binnen de infra-, bouw- en energiesector. Onze kracht en onderscheidende waarde is dat wij u begrijpen, zowel domein als IT, en daarop passend advies kunnen bieden. Onze bouwkundige en civieltechnische achtergrond en kennis van IT maakt ons geen standaard IT-bedrijf, maar een met domeinspecifieke proceskennis. Hierdoor kunnen wij u helpen het juiste pad te bewandelen voor effectieve informatiegebruik en digitalisering binnen de organisatie en bij projecten.

Onze visie


Technologie ligt binnen handbereik. Binnen de infra-, bouw- en energiesector is men ervan overtuigd dat digitalisering en automatisering prioriteit heeft en essentieel is. Twee zaken zijn hierbij van belang: 1) Technische oplossingen moeten aansluiten op de bedrijfsprocessen en de persoonlijke beleving van de gebruiker en 2) het is van het grootste belang dat de gehele organisatie meebeweegt.

De switch naar een data onderlegde organisatie en de verandering van organisatie- en projectrollen. Maximaal profiteren bereik je door zorgvuldig om te gaan met data binnen iedere afdeling van de organisatie, niet alleen de IT-afdeling.

Door data te verzamelen en toe te passen in statistieken, grafieken en ze te analyseren, kan er waardevolle informatie uit komen over bijvoorbeeld processen, bouwwerk gebruik en beheer. Informatie waar we logische verbanden, trends, verspillingen e.d. uit kunnen halen en (nieuwe) inzichten door kunnen krijgen. Deze informatie wordt nauwkeuriger naarmate de hoeveelheid data toeneemt. Hierdoor kan je garanties in de bouw waarborgen en in kaart brengen.

Voor wie zijn we er?


Digitalisering van het bouwproces is een onomkeerbaar proces. Iedere organisatie in de bouwketen zal actief moeten meebewegen om de veranderende markt bij te houden. BIM-Connected is er voor, en heeft ervaring bij, publieke organisaties en opdrachtgevers, aannemers en ingenieursbureaus.

Ons team


Jakko Heinen

FOUNDER / CONSULTANT


Luuk Wijnholts

PARTNER / CONSULTANT


Bob van Thiel

PARTNER / CONSULTANT


Miltos Gatzios

CONSULTANT


Lucas Verhelst

CONSULTANT


Dennis Scheffelaar

CONSULTANT


Daatje van Alphen

OFFICE MANAGER


Rowan Bareman

CONSULTANT


Lloyd van Zaalen

SOFTWARE DEVELOPER


Dirk-Jan Fokkens

CONSULTANT


Werken bij


Heb je interesse in een vacature en wil je daar meer over weten? Of gewoon een keer een bakkie koffie komen drinken om ons beter te leren kennen? Neem dan gerust contact met ons op!

BIM-Connected is altijd op zoek naar ambitieuze mensen die een toekomst zien, passie of ervaring hebben op het snijvlak van de gebouwde omgeving en informatietechnologie.

Neem contact op